Voorwoord

Hallo beste Vrienden en Familie ! 

Op de eerste plaats ben ik begonnen een website te maken voor onze reizen, zodat we altijd even op het internet kunnen kijken hoe een gemaakte reis was en wat we allemaal precies gedaan hebben. Het is veel handiger dan foto´s in een album te plakken en deze dan ergens te moeten bewaren. Ik kan ook van onderweg even de tijd nemen en de gebeurtenissen vertellen. Het is dus een soort dagboek op het internet. Tot nu toe zijn niet alle links naar diverse landen bijgewerkt, maar dit komt hopelijk nog........!
Op de tweede plaats wilde ik graag deze website maken, zodat jullie allemaal kunnen zien waar we zijn en ik niet alles aan iedereen apart hoef te vertellen, wat erg veel werk is, want het aantal familie en vrienden is vrij groot.
Op de derde plaats hopen we ook eens iets van jullie te horen, hoe het met jullie gaat en wat het laatste nieuws is. Zo blijven wij, als we onderweg zijn, ook een beetje op de hoogte van alles. We zouden het erg leuk vinden een email van jullie mogen te ontvangen! Jullie krijgen gegarandeerd antwoord. Jullie kennen allemaal onze kontaktdetails.
 

Click s.v.p hieronder op een reis die jullie willen zien. Jammer dat ze nog niet allemaal klaar zijn.........

Tell me and I will forget,
Show me and I will remember,
involve me and I will understand!
(Calvin Mc Woodward)

People say when we get older day by day, some of our memory will be lost. We could not remember everything we did, saw, heard, spoke, and memorized. It is true that I will loose some of my memory too. It is also true that there are some memories that I will never forget.

  Top of Page

Copyright © 1999-2015  Frannysworld, all rights reserved.
This page was last updated on 01/12/2014 23:13